Om oss

Vad vi gör

En exklusiv box fylld med ingredienser, redskap och recept för att inspirera dig i din matlagning!

En månadsbox från Chef's box är den prefekta boosten av matlagningsinspiration. Den perfekta vardagslyxen!

Samarbeten

Vi letar ständigt efter nya och spännande varumärken att samarbeta med! Kontakta gärna Alexandra på alexandra.lulek@chefsbox.se för att diskutera samarbeten.

Marknadsföring

Undrar du över sponsring, annonsering, flyer i boxen, samarbeten och andra marknadsrelaterade frågor ber vi dig kontakta marketing@chefsbox.se.

Vilka vi är

Matlagning handlar om smaker, inspiration och att våga prova nytt. Vi på Chef´s Box strävar efter att bidra med mängder av inspiration och nya influenser till din matlagning. Varje detalj i boxen är genomtänkt och genomarbetad för att skapa ett tematiserat innehåll som ska få dig att hoppa till av glädje varje gång boxen kommer till dig. För oss är det viktigt att samtliga produkter i boxen håller kvalitet vare sig det är redskap, ingredienser eller recept, bara det bästa till dig!

Chef´s Box drivs av bolaget Aktiebolaget -Ish & Co och är grundat sommaren 2016. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Chef´s Box tar vi med dig på en matlagningsresa med nya influenser och inspiration till din matlagning. Målet är att skapa variation och ny inspiration med varje ny månadsbox.

Vi är otroligt glada över att välkomna dig till Chef´s Box.

Alexandra, Marknadschef 
Johan, VD