Catering & Kock Hemma

Chef´s Box erbjuder färdiglagade, närproducerad, näringsrik och god mat hem till dörren.

CATERING I GÖTEBORG MED LYHÖRDHET OCH SERVICETÄNKANDE

Chef´s Box erbjuder catering av bästa kvalitet till Göteborg med omnejd. Kärleksfull tillagad mat från grunden med säsongens råvaror i fokus.

Vi på Chef´s Box strävar efter att erbjuda bäst catering för såväl privatevent och företags event. Våra erfarna kockar lagar till maten med kärlek och vi lägger även stor vikt vid en vacker presentation.

Vi kan erbjuda det mesta när det kommer till catering. Oavsett om det gäller  bröllop, lunch, mat till barnkallas, plockmat till fester eller en hemmakock. Chef´s Box erbjuder catering av allra bästa kvalitet.

Chef´s Box

Plockmat

Chef´s Box

Buffe

Chef´s Box

Student

Chef´s Box

Vegetarisk & vegan

Chef´s Box

Bröllop

Julbord

Skräddarsydd catering anpassad efter dina behov!

Så här går kock i hemmet till

Uppge eventuella allergier för era gäster

Det är viktigt att vi får veta om ni eller era gäster har några allergier. Alla våra menyer kan anpassas till era önskemål.

Arbetsyta

Vi lämnar våra ytor på samma sätt som vi önskar att finna dem

Gör plats i kyl och frys

Vi behöver ofta ställa in våra ingredienser i kyl och det underlättar om det finns plats för oss innan maten serveras

Chef´s Box

Hyr hem en kock

Med en kock hemma förvandlas ditt kök och ditt matbord till en restaurang för en kväll. Du väljer själv rätter från vår meny som består av närproducerade ekologiska råvaror. Kocken dyker upp några timmar innan din privata matupplevelse och förbereder allt i ditt kök. Att hyra hem en kock är ett bekvämt och prisvärt alternativ till att gå på restaurang.

Kocklagad Middag

Hyr en kock till företaget

Hyra en kock till företaget som en middag för en företagsgrupp eller som mingelbuffé när man bjuder kunder och samarbetspartners. Vi gör även aktiv matlagning på företag. Du kan välja en trerättersmeny från våra menyer eller bufféer som du hittar högst upp på sidan. Det pasar bra om man ska ha en mingel på företaget eller grillfest i trädgården.

Vill ni få en matupplevelse av högsta kvalitet?

Fyll i era uppgifter och få ett menyförslag för er fest