Chef´s Box tillhandahåller allt du behöver!

Chef´s Box är ett familjföretag som drivs av två kockar som har jobbad i restaurangbranchen i genomsnit 20 år, vi har jobbat på flertalet krogar i Göteborg. Vi har stor passion för husmanskost och medelhavsköket. På senare år har vi fått intresse för maträtter som  kallas ”funky gourmet”. Vilket är en en stil som är lekfull och elegant på en och samma gång.  Chef´s Box tillhandahåller allt du behöver för att få mer utsökta maträtter och stunder till bordet, oavsett hur upptagen du är. Därför tror vi på Chef´s att det är en enkelt utsökt upplevelse att förbereda och njuta av en hemlagad mat.

Chef´s Box är unika och skiljer sig från dem andra privata och catering företag Västra Götaland.

Chef´s Box erbjuder fem olika varianter av boxar vid namn Veckobox, Frukostbox, Middagsbox, Snackbox och Catering / Privatkock. 

Dessa boxar skiljer sig på så sätt att menyerna är olika och även antalet portioner skiljer sig. I Luncheon och Urban Breakfast får du lunch och frukost för fyra dagar.  Månadsboxen är en prenumerationsbox för dig som gillar fredagsmys. Månadsboxen utkommer varannan månad, och innehåller trerätters meny som skickas direkt hem till dig den 25e varje månad. Privatkock är för dig som söker en kock som kan ansvara för maten under ditt event. Unika Boxar är skapade av våra kockar för dig som älskar olika sorters matlagning, du kan käka en riktigt street food meny hemma hos dig med våra unika boxar, en lyxmiddag med hummer och räkor eller en ramen. Unika boxen är för alla som vill ta en tugga av världen.

Om du vill så har du även möjlighet att beställa catering och personal till din fest, du kan finna allt från en trerätters gourmetmiddag för ett mindre sällskap till en grillkväll för det stora sällskapet. Vill du ha tips och inspiration går det utmärkt att kontakta oss på kundtjänst

 Öppenhet

Chef´s Box tror att det lönar sig att vara transparent och öppen. Hör gärna av dig till oss med dina synpunkter. Du får snabbast svar genom att använda kontaktformuläret.

Nyttiga matlådor

En lätt och nyttig lunch eller middag måste inte vara synonymt med en sallad. Hos oss hittar ni flera goda och fräscha matboxar som är perfekta att ta med till jobbet eller till fredagsmyset!